Bemanningsföretaget Inom Anestesi-Intensivvård-Operation

Carepool grundades 1999 av anestesi-och intensivvårdssköterkorna Ingrid Bodén och Annika Feijen. Företaget drivs idag av Ingrid Bodén VD samt medarbetare.

Vårt Erbjudande

Carepool bistår med personaluthyrning, rekrytering och personalentreprenad inom vården. Vi är specialister inom anestesi, intensivvård och operation.

Vår Målsättning

Vi vill utveckla och uppnå ett fast och kontinuerligt samarbete med våra uppdragsgivare. Detta leder till en höjd vårdkvalitet samtidigt som det ger bästa möjliga kontinuitet i kundens verksamhet.

Vår Personal

Vi som arbetar på Carepool är alla specialistsutbildade inom anestesi, intensivvård eller operation. Många av oss har dubbelkompetens. Alla har lång yrkeserfarenhet. Genom att anlita våra tjänster får ni tillgång till personal som är högkompetenta, personligt utvalda, självständiga i sitt yrkesutövande, serviceinriktade och trevliga.

sjuksköterskor bemanningsföretag

Arbeta Hos Oss

Vi vänder oss till Dig med lång yrkeserfarenhet och som trivs med att arbeta självständigt. Våra uppdragsgivare är idag till största del entreprenadsjukhus och mindre privatkliniker i Stockholm.

sjukvardspersonal
sjukvardspersonal
sjukvardspersonal sjukvardspersonal

© 2019 Christonium LLC

Christonium.com
|
Terms of Use
|
Privacy
ccc